Ropogós milánói rántott csirke: ezt tedd a panírba liszt helyett
A milánói rántott csirke titka a fűszeres panír, amely egy ritkább hozzávalónak köszönhetően olyan ropogós.
Összesen 10 találat.
A milánói rántott csirke titka a fűszeres panír, amely egy ritkább hozzávalónak köszönhetően olyan ropogós.
Ha sütőben készíted a kijevi csirkemellet, kevésbé szívja meg magát olajjal, így a gyomornak is jót tesz.
A bundázott húsok és zöldségek hihetetlen változatossággal készíthetők el. Megmutatjuk a legjobb recepteket a hagyományostól az alternatívig.
Nagyon finom lesz a pankomorzsába forgatott rántott csirke, ha többféle fűszert teszel a panírba.
A bundázott csirkemell úgy is nagyon finom, ha fehérboros masszába mártod, és ezután sütöd ki olajban.
Még finomabb lesz a rántott hús bundája, ha lenmagot is keversz hozzá.
Nagyon finom a rántott csirke, ha a bundájába reszelt sajtot is teszel.
Sietős napokon jobb, ha minél kevesebb munkával, hamar az asztalon van a vacsora. Olyan fogásokat mutatunk, amelyek az elejétől a végéig bő fél óra alatt készen vannak.
Dobd fel a hagyományos rántott csirkét, és készítsd el szezámmagos bundában!
Készítsd el a rántott csirkét amerikai módra kukoricapehellyel a bundájában!